Hoe ziet uw perfecte binnenlandse vakantie eruit?

Ieder gezin kan de perfecte vakantie uittekenen. Waar de ene gaat voor de mooie omgeving, wil de ander juist alles op het park zelf. Of u nu houdt van rust of een actieve tijd. U zoekt een bungalowpark van Limburg. Wij hebben een leuk adresje voor jullie!

 

Kan het niet actief genoeg?

Die kinderen vermaken zich wel hoor, tijdens hun vakantie op dit vakantiepark in Limburg. Er is namelijk voldoende te doen voor kinderen en mensen die houden van actieve vakanties. Zwemmen, crossen, sporten of helemaal los in de indoor speeljungle. Hier gaan de dagen vol activiteiten erg snel.

 

Of zoekt u juist de rust?

Is vakantie voor u juist de tijd dat u dat ene boek kunt uitlezen, de dag begint met baantjes trekken in het zwembad en de dag eindigt met een heerlijk glaasje wijn op uw eigen veranda? Wilt u juist lekker zonnen bij het water? U zoekt de rust van een groene omgeving en gaat er het liefst enkel een middagje op uit om per fiets de omgeving te ontdekken? Ook dan zit u op dit vakantiepark wel goed. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunt u in alle rust energie opladen. Vergeet vooral niet een bezoekje aan de sauna, whirlpool of wellness op het park. Heerlijk toch?

Waar u ook voor komt..

… bij De Leistert vindt u het allemaal. Niet voor niets is dit volgens Zoover het beste bungalowpark van Limburg. Wilt u het allemaal graag eens meemaken? Wacht dan niet te snel met boeken, want meer mensen weten De Leistert inmiddels te vinden. Neem ook zeker de tijd om de nabije omgeving van het recreatiepark te ontdekken. Deze locatie is namelijk ontzettend mooi en zeker de moeite waard. Jouw gehuurde bungalow bevindt zich namelijk tussen de steden Roermond, Venlo en Weert.  Een geweldige omgeving! Vlakbij de Maas. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Shoppen kan bij Designeroutlet Roermond of op de Maasboulevard. Pak direct eens een lekker terrasje in deze leuke stad.