Hoe duur een puppy is vertelt Zoekdierenarts.nl u!

Heeft u onlangs een puppy aangeschaft? Wat ontzettend leuk! Maar u moet er dan wel rekening mee houden dat het flink wat kosten met zich mee kan brengen. Voornamelijk kosten die in verband gebracht kunnen worden met een bezoek aan de dierenarts. Denk bijvoorbeeld aan het laten inenten van uw puppy. Bent u benieuwd naar de kosten van een puppy? Zoekdierenarts.nl vertelt u er graag meer over. Lees daarvoor bijvoorbeeld meer op hun website of in dit blog. 

Wanneer vindt de inenting plaatst

Een inenting bij uw puppy vindt meestal al plaats bij de fokker. Dit wanneer de puppy rond de zes weken oud is. Daarna is het nodig om rond de 9 en 12 weken terug te komen voor nog een inenting. Wilt u dat uw puppy een goed beschermde hond wordt? Dan is een jaarlijkse herhaling van de inenting noodzakelijk. Zoals u al leest zijn er veel bezoekjes nodig, dat kan financieel duur uitpakken!

Meer lezen over andere kosten

Naast de kosten van inentingen bij uw puppy kunt u op de handige website van Zoekdierenarts.nl nog veel meer lezen. Niet alleen over de kosten van een puppy maar ook over bijvoorbeeld leuke hondennamen wanneer uw pup nog geen naam heeft gekregen.