Gullimex, dé oplossing in de food sector

Bent u werkzaam in de food sector? En bent u op zoek naar een snelle en betrouwbare hygiëne monitoring? Of heeft u een specialist nodig in het verpakken onder beschermde atmosfeer? Wellicht dat Gullimex u verder kan helpen. Gullimex is gespecialiseerd in het meten en registreren van temperaturen en warmtebehandelingsprocessen. Dit wordt gedaan door producten van wereldbekende fabrikanten als Ellab en Euroscan. Dé producten die geprezen worden om hun kwaliteit en betrouwbaarheid.

Over Gullimex

Gullimex is begonnen in 1981. Al snel groeide het bedrijf uit tot een succes. Begin 1999 is Gullimex naar België gegaan om daar de klanten beter en sneller van dienst te kunnen zijn. Dit heeft geresulteerd in de titel: ‘marktleider in voedselveiligheid’. Een positie waar Gullimex altijd al van droomde. En deze titel is er niet voor niets. De specialisten van Gullimex staan iedere dag voor u klaar met deskundig advies op maat. Het vinden van de perfecte oplossing is waar Gullimex voor staat. Daarnaast is Gullimex ISO gecertificeerd. Het kwaliteitssysteem voldoet aan de ISO 9001:2008 norm. Iets om trots op te zijn.

Bestel online

Enthousiast geworden? Surf dan naar de website. Hier kunt u direct online bestellen. Uiteraard is het ook mogelijk meer informatie op te vragen. De medewerkers van Gullimex helpen u graag verder!