Grootste kroonluchter collectie van Europa

De kroonluchter kennen we allemaal. De omschrijving van een kroonluchter is een hangende vorm van verlichting met meerdere armen met lichtbollen of kaarsen aan het einde van de armen. De eerste kroonluchters waren bedoeld als statussymbool. Ze waren toen slechts nog een kruis van hout met 4 kaarsen. Tegenwoordig zijn de kroonluchter steviger en sierlijker gemaakt en zijn ze elektrisch. Je koopt de kroonluchters bij kroonluchter collectie.

Kroonluchtercollectie

Kroonluchtercollectie.nl is de website van het kroonluchteratelier De Rode Hoeve in onder andere Oldebroek en Wijnandsrade. Dit bedrijf heeft de grootste collectie kroonluchters in heel Europa. Meer dan 1000 verschillende kroonluchters, zoals Franse kroonluchters, kristallen kroonluchters, glazen kroonluchters, zakkroonluchters en kasteelluchters vindt u in de collectie van De Rode Hoeve. Daarnaast verkoopt De Rode Hoeve ook spiegels en is het mogelijk een groepsrondleiding te volgen door één van de locaties.

De website

Op de website kunt u sfeerimpressies bekijken van de verschillende locaties en kunt u het hele assortiment van kroonluchters bekijken. Verder vindt u alle adres- en contactgegevens voor vragen, opmerkingen of het ontvangen van advies. Het is ook mogelijk om direct een afspraak te maken. Wilt u op de hoogte blijven van al het laatste nieuws van De Rode Hoeve? Dan kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.