Geniet voor even van het Brabantse leven

Op zoek naar de camping waar het werkelijk iedere dag een feestje is? Het liefst met volop keuze op een vakantiepark in Brabant? Dan moeten jullie op TerSpegelt zijn! Niet alleen door de gemoedelijke ontvangst, het lekkere eten en de hoogwaardige accommodaties. Er is op dit vakantiepark zoveel extra te beleven, dat wij het niet vreemd vinden dat camping TerSpegelt is uitgeroepen tot Holland Topcamping. Ook kreeg TerSpegelt niet voor niets vijf sterren. Zeker wanneer jullie met het hele gezin eropuit trekken deze vakantie, is dit vakantiepark in Brabant het overwegen waard.

Pak de beste plek!
Back to basics op de camping? Luxe overnachten op een glamping? Of liever eens helemaal bijzonder overnachten op het water of zelfs in een echte safaritent? Of jullie nu houden van een groene omgeving, van het water of op een speciaal kinderveld. Bij TerSpegelt kun je alle kanten op. Wel is het aan te raden om tijdig te boeken, want meer mensen zijn inmiddels op de hoogte van de mogelijkheden op deze camping. Juist hierom is het bij het hoogseizoen boeken geblazen, de boekingen stromen dan namelijk binnen. Zijn jullie nog niet helemaal uit over de soort accommodatie die jullie willen? Of willen jullie graag eerst meer informatie over de mogelijkheden en activiteiten? De vriendelijke receptiemedewerkers van TerSpegelt staan je graag te woord.

Hartelijk welkom
Natuurlijk wilt u eerst zoveel mogelijk van het park zien, zonder dat u er echt bent. Op die manier weet u zeker wat u boekt en wat u straks kunt verwachten. Bij TerSpegelt is het zeker mogelijk om een dagje uit te gaan met het hele gezin. Bijvoorbeeld naar het zwembad, het kabouterpad of op het Sterrenstrand. Ook is het mogelijk hier een supergaaf kinderfeestje te organiseren.