Gemakkelijk en praktisch: een douche scheidingswand

Bent u op zoek naar een scheidingswand voor de douche? Deze kan u eenvoudig online bestellen bij Lockers and More. Zij leveren diverse scheidingswanden voor zowel douches als toiletten, maar ook andere meubels voor bedrijven. Denk hierbij aan kluisjes maar ook balies. Een compleet pakket om bijvoorbeeld uw kinderdagverblijf, sauna of zwembad mee te vullen en bezoekersvriendelijk te maken!

Het advies van een expert

Lockers and More levert regelmatig aan uiteenlopende bedrijven en kan dan ook goed meedenken over welke producten geschikt zijn voor uw branche. Door gebruik te maken van een scheidingswand kunnen uw gasten met een gerust hart naar het toilet en kan u efficient deze wand plaatsen. Ook zijn deze wanden erop gericht om eenvoudig schoon te houden zodat u altijd aan de hygiëne regels voldoet.

Diverse modellen, stijlen en kleuren

Voor ieder concept is er een passende scheidingswand verkrijgbaar. Of u  deze nu wil plaatsen in een eenvoudig zwembad of in een stijlvolle sauna, het kan allemaal en u kunt de kleuren aanpassen naar uw smaak. Dus ook voor bij u op de locatie zijn scheidingswanden verkrijgbaar in een passende kleur. Lijkt het u wel iets? Bezoek dan de website van Lockers and more voor een geschikte douche scheidingswand voor u!