Geen last meer van een stapel afwas

Kijkt u ook altijd op tegen de afwas nadat u een feest heeft gegeven en heeft  u na al het organiseren en het feest zelf meevieren geen puf meer om alle afwas te doen? De oplossing is heel simpel. Met wegwerpborden, bekers, glazen, bestek en kommen hoeft u alles alleen in de prullenbak te gooien. Dit is niet alleen een gemakkelijke oplossing, ook is het goedkoop en profiteert u van een goeie kwaliteit. U hoeft dus niet bang te zijn dat alles bij het minste of geringste kapot gaat.

Groot evenement op komst?

Afgelopen week heeft ons bedrijf een bedrijfsfeest gehad waarbij eten en drinken in zat. De beste oplossing voor ons was het gebruik van wegwerpservies. Wij wilden hier niet veel geld aan uit geven zodat we meer geld overhielden voor de overige zaken. Wij zijn bij Disposabledirect.nl uitgekomen en hebben hier ons servies besteld. Alles was scherp geprijsd, daarnaast was de kwaliteit prima en het mooiste was dat het erg snel geleverd was.

Wilt u ook graag wegwerpservies bestellen bij Disposabledirect.nl? Neem dan een kijkje op de website, hier kunt u al uw wegwerp producten bestellen. Daarnaast kunt u voor specifieke wensen of grote aantallen contact opnemen met een van de medewerkers.