Exporteren naar Aruba gaat via Caribex Shipping

Nederlanders zijn dol op Aruba. Het is er vrijwel altijd mooi weer en toch is het een stukje Nederland. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om met hun gezin naar Aruba te verhuizen. Bij een verhuizing komt altijd een hoop geregel en stress kijken. Al helemaal wanneer u naar de andere kant van de wereld vertrekt. Hoe komt bijvoorbeeld uw gehele inboedel in Aruba? Caribex Shipping weet raad. 

De werkwijze van Caribex Shipping

Caribex Shipping vervoert uw gehele inboedel over zee naar Aruba. Zo hoeft u geen nieuwe inboedel te kopen. Dit scheelt u geld! Ook uw auto en motor kunnen wij voor u vervoeren. Dit doen wij altijd in speciale containers. Voor meer informatie over onze werkwijze kunt u naar onze website.

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over het exporteren van goederen naar eilanden zoals Bonaire, Curaçao of Aruba? Klik dan snel op de volgende link voor als u meer informatie wilt over het exporteren van goederen: exporteren naar Aruba! Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Aarzel dan niet een neem contact met ons op. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft. Op onze website kunt u ook direct een offerte aanvragen.