Een vloer van natuursteen

Bent u op zoek naar een steensoort voor uw tuinterras of misschien wel voor in uw badkamer? Natuursteen is geschikt voor zowel binnen als buiten. Bij Natuursteen Meterik bent u aan het juiste adres voor natuursteen. Bij Natuursteen Meterik leveren ze leisteen terrastegels. Deze tegels kunt u buiten en binnen toepassen en zijn verkrijgbaar in verschillende soorten.

Leisteen van Natuursteen Meterik

Leisteen is een steensoort met een levendig oppervlakte. Dit komt door de afwisselende laagjes in het gesteente. De stenen komen uit Noorwegen en Braziliƫ. U kunt kiezen voor onder andere leisteen Mustang black of leisteen Black Berry. Leisteen heeft een stoer en robuust uiterlijk en is verkrijgbaar in een mooie antraciet kleur. De kwaliteit staat voorop en de prijzen zijn scherp bij Natuursteen Meterik. Bij Natuursteen Meterik kunt u leisteen wandtegels en leisteen vloertegels aanschaffen, maar ook leisteen stonepanels en leisteen vensterbanken.

Het assortiment bekijken op de site

Op de site van Natuursteen Meterik vindt u naast leisteen ook andere soorten natuursteen. Bent u benieuwd naar de leisteen terrastegels van Natuursteen Meterik? Ga naar de site voor het volledige assortiment tegels. Voor meer informatie en vragen kunt u altijd contact opnemen met Natuursteen Meterik of u gaat naar de site.