Een stoere tafel bij All in one!

De eettafel in huis is de tafel waaraan geleefd mag worden. Er wordt aan gegeten, gewerkt, gekleurd, gespeeld en geknutseld. Het is dan voor veel mensen het centrale punt in huis. Een mooie grote stevige tafel is dan ook essentieel. Dan het liefst wel een die er echt mooi uit ziet. Droom je ook van een tafel van eikenhout?

Een unieke tafel van All in one

Eiken houten tafels zijn een trend. En dat is niet zonder reden want het staat stoer en de robuuste uitstraling van een dergelijke tafel is iets wat veel mensen aanttrekt. Maar natuurlijk wil je wel orginieel zijn in je interieur. Daarom kan je ervoor kiezen om je eikenhouten tafel met de hand te laten maken door een professional Hiervoor kan je terecht bij Luc Peters. Hij maakt eikenhouten tafels geheel naar wens en ieder is uniek in het soort. De tafels zijn van hoge kwaliteit en het hout gaat nog jaren mee.

Benieuwd naar de uitstraling van deze tafels?

Surf naar de website van Luc Petersen wie weet geniet jij straks ook van een dergelijke houten tafel. Op de website staan tal van afbeeldingen waardoor jij je kan laten inspireren. Klik hier voor All in one bij Luc Peters.