Een rollenbaan nodig?

U heeft een productiehal in uw bezit en u staat op het punt om hier producten op te slaan, te fabriceren of te verpakken. Door middel van het gebruik van een rollenbaankunt u efficiënt artikelen verplaatsen binnen een productieruimte. Het maakt niet uit op welke manier: van boven naar onder of naar een hele andere ruimte. Welke rollenbaan past het beste bij u? Wij helpen u op weg

Welke mogelijkheden zijn er?

De rollenbanen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals roestvrijstaal, aluminium of keramiek. Essentiële onderdelen van een rollenbaan zijn vanzelfsprekend de rollen waarop de producten worden gelegd. Deze zorgen ervoor dat de producten stabiel liggen en op de juiste manier worden verplaatst. Er zijn ook verschillende soorten rollen, zoals de aangedreven rollen, niet aangedreven rollen of de conische rollen. Het hangt er dus vanaf wat uw doeleneinden zijn en welke producten u wilt verplaatsen. De soorten rollenbanen zijn de aangedreven rollenbaan, de zwaartekracht rollenbaan en de harmonica rollenbaan. Welke kiest u?

Stel uw vragen

Om de juiste rollenbaan te kiezen, kunt u wellicht beter even hulp inschakelen. Het is namelijk wel belangrijk dat u de juiste koopt. Neem daarom even contact op metACB Transportbanden, want zij hebben een ruim assortiment met hoogwaardige kwaliteit rollenbanen en kunnen u voorzien van een passend advies.