Een mezzanine als oplossing voor ruimtegebrek

Blijft uw bedrijf maar groeien? Dat is goed nieuws! Maar het kan ook zo zijn nadelen hebben. Bijvoorbeeld dat uw bedrijfspand of wellicht uw magazijn niet meer groot genoeg is om alle producten en materialen op te kunnen slaan. Dat is zonde. Want waar moet u dit alles dan opstallen? Daarnaast moet u natuurlijk voorkomen dat uw magazijn niet meer ruimtelijk en overzichtelijk is. Gelukkig is er een goede oplossing: een mezzanine. Bij Mezzanine.nl bent u dan geheel aan het juiste adres. 

Hoe werkt een mezzanine precies?

Een mezzanine wordt gebouwd in uw magazijn. Bijvoorbeeld tussen uw plafond en uw huidige vloer in. U kunt het dus ook wel zien als een geheel nieuwe etalage! Dit kan er voor zorgen dat u op bepaalde plekken wel twee keer zoveel ruimte krijgt! De mezzanine is ontzettend sterk en ook nog eens stevig. Zo weet u zeker dat al uw opslag veilig staat! Ook heeft u geen verlichting meer nodig omdat het weerkaatste licht genoeg is.

Het laten bouwen van een mezzaninevloer

Een mezzaninevloer laten bouwen doet u bij Nolte Opslagsystemen. Ga naar de website van Mezzanine.nl voor nog veel meer informatie! Wanneer u graag persoonlijk advies wilt kunt u uiteraard contact opnemen.