Een heerlijke sauna nabij Rotterdam

Bent u op zoek naar een sauna nabij Rotterdam? Thermen Holiday heeft diverse soorten sauna’s en beschikt daarnaast over vele andere faciliteiten. Wist u bijvoorbeeld dat ze een eigen bibliotheek hebben? Hier kunt u rustig een boekje lezen als u even bij wilt komen van de warmte in de sauna’s.

De sauna’s van Thermen Holiday

U kunt onder andere genieten van de grotsauna, aquariumsauna of kleurentherapie sauna. Ook vinden veel mensen de muzieksauna een heerlijke plek om even bij weg te dromen. En wat maakt het eigenlijk uit? U heeft de hele dag de tijd en hoeft zich niet te haasten. Bij deze temperatuur van 80 graden is het heel logisch dat u zo nu en dan even wegdroomt.

Maak kans op een dag gratis entree

Bent u een vlotte schrijver en wilt u kans maken op een gratis dagje ontspannen bij Thermen Holiday?  Meld u dan nu op de website aan als sauna reporter. Hierbij mag u een dag gratis gebruik maken van alle faciliteiten en kunt u zich heerlijk ontspannen. Het enige wat u hoeft te doen is achteraf een review te schrijven over uw ervaringen bij Thermen Holiday. Dat is toch de ideale baan voor één dag? Meld u nu aan op de website en maak kans!