Een auto leasen doe je in Deventer

Heeft u plannen om een auto te gaan leasen?  Deze kan u gebruiken voor het werk maar ook privé. In Deventer zit H4 Car lease gevestigd, een prachtig leasebedrijf met een vernieuwende aanpak, gericht op de klant. Wilt u meer weten? Lees dan verder over deze vorm van auto leasen!

Waarom kiezen voor H4 Car Lease?

Dit autoleasebedrijf  pakt het nét even anders aan.  Hierdoor is het bij hen mogelijk om bijvoorbeeld per gereden kilometer te betalen.  Dit is ideaal als u op onregelmatige basis werk heeft of als uw functie er verschillend uit ziet. Bijvoorbeeld als uw maandelijkse afstanden ontzettend uiteenlopen, u laat bijvoorbeeld de ene maand uw auto veel staan en op het andere moment rijdt u juist veel. Juist dan kan het ideaal zijn om per kilometer te kunnen afrekenen. H4 Car Lease maakt dit als eerste leasebedrijf in Nederland mogelijk!

Eerlijke en duidelijke communicatie

H4 Car Lease is een betrouwbaar bedrijf en wil dat ook in alle facetten uitstralen. Bij hen verloopt de communicatie altijd duidelijk, zo weet u precies waar u aan toe bent.  Dat geeft een prettig gevoel, want u wil wel rijden op basis van een betrouwbaar leasecontract.

Kom kijken of neem contact op met H4 Car Lease en lease uw auto in Deventer!