Dierenpension Ingen is vertrouwde basis voor de hond

Dierenpension Ingen is een dierenpension gevestigd in de omgeving van Nijmegen. Ze vangen behalve honden ook katten op. Ze zijn voor veel huisdieren de ideale vertrouwde basis waar baasjes met veel plezier hun dieren naartoe brengen. Ideaal voor als u een paar daagjes weg gaat of bijvoorbeeld voor langere tijd op vakantie. Maar ook als u om andere redenen even niet voor uw dier kan zorgen is Dierenpension Ingen er!

“Een vertrouwde plek voor onze hond!”

“Na het overlijden van onze vorige hond hebben we lang nagedacht over een nieuwe hond. Uiteindelijk ben ik overstag gegaan omdat ik weet dat als we een paar dagen weg willen we niet aan de hond zijn gebonden, de hond kan eenvoudig naar het pension om daar te logeren. Dat geeft mij een vrij gevoel, want zo kunnen we altijd nog spontaan plannen maken en ook af en toe zonder hond op pad!”

Meer weten over Dierenpension Ingen?

Op de website staat alles over hun manier van werken beschreven. Bijvoorbeeld dat alle medewerkers gecertificeerd zijn en de honden regelmatig naar buiten gaan. Ze beschikken over maar liefst 11 speelvelden voor de honden! Ook is het mogelijk om uw kat er te laten opvangen. Ga naar de website voor meer informatie over dit hondenpension in Gelderland.