De verf webshop

Na lang zoeken hebben we eindelijk een prachtig pand gekocht midden in het centrum van de stad. We hebben lang gezocht en veel panden bezichtigd, maar dit is de woning van onze dromen. De woning heeft prachtige oude elementen, die we graag willen behouden. Maar deze moeten uiteraard nog wel verfraaid worden. Bij de verf webshop konden we terecht.

Buizen spuiten

We zijn inmiddels druk bezig in de woning en een van de klussen is het opknappen van de verwarmingselementen en de verwarmingsbuizen. Bij het zoeken op internet vonden we de verf webshop . Deze webwinkel is van Spuiterij Geraerts. Zij verkopen speciale verf voor verwarmingsbuizen. Deze verf beschermt de verwarmingspijpen tegen oxidatie en roest en het belooft een betere warmteafgifte. Het is snel en makkelijk in gebruik en geschikt voor zowel grondverf als afdeklaag. Het heeft een hoge dekkracht en is bestand tegen hoge temperaturen en tegen vocht. De verf is mooi van kleur, het is wit met een beetje blauwe gloed. Een aantal elementen zitten inmiddels in de verf en het ziet er prachtig uit.

Ga naar de site

Dus een tip voor iedereen die binnenkort de verwarmingselementen en/of buizen wil gaan schilderen, ga na de site van Spuiterij Geraerts voor buizen coating. De verf is eenvoudig aan te schaffen via deze website. En het bedrijf biedt een goede service.