De kilometer registratie van TraQz

Bedrijfsauto’s zijn erg handig. Met een auto van de zaak kunnen werknemers hun werk goed uitvoeren. Zo kunnen ze snel ter plaatse zijn, bij bijvoorbeeld een klant, en zijn ze bereikbaar en mobiel. Dit heeft dus veel voordelen. Het betekent echter wel dat u er niet zeker van bent dat uw werknemers doen wat er van hun gevraagd wordt en/of kan het lastig zijn voor uw werknemers om bij te houden wat ze hebben gedaan. Gelukkig is rit registratie voor deze beide problemen een oplossing.

Meer over rit registratie

Om het registreren van uren en dergelijke makkelijker te maken heeft TraQz meerdere manieren bedacht waarop dit automatisch gaat. Zo kunnen er geen (opzettelijke) fouten gemaakt worden. Zo heeft u een duidelijk en realistisch overzicht van uren, kilometers en routes die uw werknemers gemaakt hebben. De ritregistratie zal daarom alleen maar beter worden. De systemen die hiervoor gebruikt worden zijn erg gebruiksvriendelijk en kunnen zelfs met een interval van 30 seconden kijken waar de auto op dit moment is.

Interesse?

Wilt u graag de kilometer registratie van TraQz uitproberen? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft en kunt u lezen welke soorten systemen er zijn. Als u vervolgens nog vragen heeft of de systemen wilt aanschaffen, kunt u contact opnemen via de gegevens op de website.