De Barbas Evo houthaard van Haardenexpert

U woont in een prachtig huis, maar u bent nog op zoek naar een sfeervolle haard om het helemaal af te maken? Bij Haardenexpert bent u dan aan het juiste adres. Haardenexpert heeft een ruim assortiment aan gashaarden, houthaarden, elektrische haarden en kachels. Een houthaard of houkachel brengt veel sfeer in uw woning. Bij Haardenexpert hebben ze veel soorten houthaarden en kachels. Een voorbeeld is de Barbas Evo.

De Barbas Evo houthaard

De Barbas Evo heeft alles wat een houthaard wenst. De haard heeft schuin toelopende binnenwanden die er voor zorgen dat de verbrandingskamer met wel 45% verkleind. Hierdoor kan de houthaard ook in de geïsoleerde woningen perfect branden. Kiest u voor een houthaard of kachel dan kiest u voor sfeer, volle vlammen en erg aangename warmte. Deze Barbas Evo wordt geleverd met een afstandbediening zodat u de deur kunt bedienen. Ook kunt u zelf de hoogte van vlammen regelen. Er kan gestookt worden met open of gesloten deur bij de Barbas Evo haard.

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de Barbas Evo of wilt u het complete assortiment van Haardenexpert bekijken of een kachel kopen? Ga naar de site voor meer informatie over de haarden en de kachels en bekijk het assortiment. Ook kunt u indien u vragen heeft contact opnemen met Haardenexpert.