Cadeau voor Sinterklaas

Het is bijna weer Sinterklaas en met onze familie trekken wij altijd lootjes en gaan wij tijdens pakjesavond met de hele familie rond de tafel zitten en geven wij elkaar de cadeautjes. Dit jaar heb ik mijn moeder getrokken en op het lootje stond geschreven dat zij voor dit jaar leuke woonaccessoires zou willen hebben. Echter was voor mij dus zaak om te bedenken wat voor woonaccessoires leuk zou zijn in het huis van mijn ouders en ben vervolgens gaan kijken op verschillende websites. Al gauw kwam ik terecht op de website van Wonen met Lef die helemaal is ingericht met woonaccessoires die u gemakkelijk en snel online kunt bestellen.

Op mijn adres laten bezorgen

Al gauw heb ik enkele leuke woonaccessoires voor mijn moeder weten te vinden en heb ik deze vervolgens op mijn eigen adres laten bezorgen. Hier heb ik vervolgens de woonaccessoires zelf ingepakt en heb ik deze inmiddels in mijn kast verstopt, wachtend totdat hij kan worden uitgepakt door mijn moeder met pakjesavond.

Wat heb ik gekocht?

Speciaal voor mijn moeder heb ik een aantal HK Living lampen gekocht. Mijn moeder is namelijk helemaal gek van dit merk en daarom is dit de ideale cadeau voor haar met Sinterklaas.