Bungalowpark met subtropisch zwembad

Wil je graag aankomende vakantie doorbrengen op een bungalowpark met subtropisch zwembad? Dan weten wij een plek waar je terechtkunt. Bungalowpark De Leistert bevindt zich op een toplocatie in het midden van de provincie Limburg. Zo zit je dichtbij de steden Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast liggen er diverse natuurparken nabij, waar je lekker kunt wandelen of fietsen. Maar ook op het park zelf hoef je jezelf zich niet te vervelen. Ga zwemmen in het subtropisch zwembad, bowlen, tafeltennissen, vissen of midgetgolfen. Het kan hier allemaal. Dit is nog niet eens alles. Neem een kijkje op de website van het park.

Natuurparken en grote steden
Wat je ook wilt doen bij bungalowpark De Leistert: je kunt hier genoeg beleven. Zo zit recreatiepark de Leistert nabij grote steden, zoals Weert, Venlo en Roermond. Dus als je er even op uit wilt om te shoppen of een terrasje te pakken dan is dit zeker mogelijk. Ook als je een natuurliefhebber bent dan is dit echt de plek om uw vakantie door te brengen. Er zitten namelijk diverse natuurparken in de omgeving.

Bungalowpark met subtropisch zwembad boeken
Wil je graag een plekje bemachtigen op dit park? Dan raden we je aan om vandaag nog bij dit bungalowpark met subtropisch zwembad te boeken. Zo weet je zeker dat je nog een plekje hebt bij De Leistert en ben je niet te laat. Dat zou toch zonde zijn, nietwaar?