Advocaat in Geldrop nodig?

Bent u slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Dat is erg vervelend! Bent u nu benieuwd naar wat voor een rechten u heeft? Dan helpt Van der Putt Advocaten uit Venray u graag verder. Dit is een full-service advocatenkantoor met meer dan 40 jaar ervaring. Zij staan ook graag voor u klaar als uw advocaat in Geldrop. U heeft bij dit advocatenkantoor altijd één vast aanspreekpunt. Dit is wel zo helder en zo duidelijk, vindt u ook niet!? Bent u benieuwd naar meer informatie over dit kantoor? Lees dan snel even verder om daar achter te komen! 

De missie van Van der Putt Advocaten

Wat Van der Putt Advocaten als missie heeft is u rechtshulp verlenen van hoogwaardige kwaliteit, dit tegen een betaalbare prijs! Klantgerichtheid staat hier altijd voorop. Daarom bieden ze u bijvoorbeeld ook een gratis inloop spreekuur aan, dit voor een kosteloos eerste advies. Ook staat de specialisatie van de advocaten centraal: zo kan u het allerbeste geholpen worden! Tot slot is het doel om in een zo kort mogelijke periode een oplossing voor het probleem te vinden.

Lees meer online

Wilt u graag meer informatie over Van der Putt Advocaten? Ga dan naar hun website. Hier vindt u ook hun contactgegevens.