Aankomende vakantie naar een goede camping?

Wilt u aankomende vakantie lekker er tussenuit en u vermaken op een goede camping? Dan raden we u aan om camping de Leistert te bezoeken. Deze camping is in het altijd gezellig Limburg en is bekroond met maar liefst 5 sterren. Daarbij is de camping uitgeroepen tot topcamping van ANWB. Kortom: u kunt zich hier prima vermaken.

Belevenissen
In de nabije omgeving van de camping bevinden zich diverse natuurparken. Daarnaast kunt u eropuit naar grote steden, zoals Venlo, Weert of Roermond. Wilt u graag op de camping blijven? Ook goed, want er valt op de camping ook genoeg te doen. Zo is er een subtropisch zwembad, een bowlingbaan, golfbaan, voetbalveld en visvijver. Tevens zijn er diverse tafeltennistafels, want wat is een camping nu zonder tafeltennistafels? Ook als u lekker niks wilt doen dan bent u bij deze camping aan het juiste adres, want u kunt hier helemaal tot rust komen.

Contact opnemen
Wilt u een boeking plaatsen? Dan raden we u aan om de website te bezoeken en een boeking te plaatsen. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op met de camping en u wordt verder geholpen.