Aanbevolen vaccinaties

U gaat binnenkort een geweldig mooie reis maken en u bent op de hoogte van de vaccinaties die worden aanbevolen voor het land waar u naar toe gaat. Echter heeft u weinig tijd om de inentingen te halen. Dat is nu geen probleem meer, want bij Thuisvaccinatie.nl kunt u een afspraak maken voor de vaccinaties en dan komt er gewoon wanneer het u uitkomt een arts bij u thuis. De vaccinaties hepatitis B haalt u eenvoudig bij Thuisvaccinatie.

Thuisvaccinatie

Bij Thuisvaccinatie komt er een arts bij u thuis voor de aanbevolen inentingen. Voorbeelden van vaccinaties die vaak worden aanbevolen en die worden gegeven door thuisvaccinatie zijn: Gele koorts, DTP, TBC, Buiktyfus, Rabies, Meningitis, BMR vaccinatie, hepatitis A en de hepatitis B vaccinatie. De hepatitis B vaccinatie beschermd u tien jaar tegen de infectieziekte hepatitis B. Deze vaccinatie wordt vaak aanbevolen als u langere tijd in een risicogebied verblijft of als u behoort tot een risicogroep. De vaccinatie is in geen enkel land verplicht, maar wordt wel vaak aanbevolen.

Informatie

Bent u benieuwd naar Thuisvaccinatie en wilt u meer weten? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op. Op de site kunt u precies vinden welke vaccinaties er worden aanbevolen voor het land waar u naar toe gaat. Ook kunt u gelijk een afspraak maken voor de inentingen.